Cartile mele

Sunt pasionata de scris, iar aceasta pasiune m-a facut sa scriu 8 carti pana in prezent. 

Cartea – “Fii fericit acum

Cartea – “Craciunul Copiilor”

Cartea – “Aventurile lui Fugarici in ajun de Craciun”

Cartea – “Aventurile Zanei Dovlecel”

MARTURIILE CLIENTILOR

Iata ce spun clientii mei

“Fii fericit acum” este o carte despre starea de prezență şi despre claritate. Când o aplici devii conștient de ceea ce e important cu adevarat. Autoarea propune, la fiecare pagină, modalități inedite de a-ți reprograma mintea, în funcție de momentul din zi sau anotimpul în care te afli, astfel încât să reuşeşti să descoperi  motive de bucurie, fericire, recunoştință în viața ta. Este un fel de mind-book, o carte a minții, care te antrenează să cultivi, să accesezi şi să menții stări de bine, de optimism, de claritate, de încredere şi de prezență aici şi acum. “Fii fericit acum” este o călătoria printre propriile emoții: the mind, motion and emotion book.”

Andy Szekely

Best selling author, Professional Public Speaker, Leadership Coach, Bootcamp University

“În fiecare părticică a materiei, Irina a citit maretia Universului. Unul dintre meritele carții rezidă din sensibilitatea prin care este surprinsă contribuția a tot ceea este viu si a tot ceea ce dă culoare vieții pe acest pământ. Entuziasmul pe care autoarea îl transmite în fiecare pagină este contagios. Sunt recunoscatoare pentru ca am avut privilegiul să o cunosc pe Irina. Când o umbră de tristețe ți se arată, este suficient să citești un singur paragraf pentru ca să “Fii fericit acum.“”

Dr. Liliana Vaduva

Medic primar, Spitalul de Copii "Sfanta Maria" Iasi

Cartea “Fii fericit acum” face parte din obiceiurile sănătoase pe care le-am implementat în anul 2016. Mai mult, am un exemplar la birou unde colegii mei sunt invitați să deschidă cartea aleator și să citească ACUM o pagină (dacă simt nevoia). Pe mine mă ajută să mă relaxez și să mă concentrez apoi asupra a ceea ce e important. Multumesc, Irina!

Alexandru Holban

CEO, Rosegur, SimpatiQ.ro

“Am descoperit-o pe Irina mai întai prin scrieri si apoi în fapt. Am admirat și m-am regăsit în scrierile ei fără să o cunosc. Citind ceea ce ea scria, am învățat sau reînvățat să admir un răsărit și un apus, să mă bucur de liniștea unei dimineti, să savurez nelipsita cafea de dimineață și să mi se pară mai bună și nu doar necesară, am învățat să fotografiez culori si să ma las cuprinsă de liniște, să mă bucur liniștea din mine și din afară. Nu am să spun ca am învatat să fiu fericită, ci cum să trăiesc micile fericiri ale vieții. Am învățat să ridic privirea spre cer ca să admir formele norilor, nu doar cantitatea de ploaie ce stă să cadă. Au fost momente când cuvintele ei exprimau exact sentimentele mele. Și atunci am înteles ce înseamnă “starea de WOW”. MULTUMESC!”

Alina Mihaela Ignat

Economist

“​Fii fericit acum!”​ Ce îndemn ar putea fi mai bun și mai folositor decât acesta? Într-o lume în care “ne pretindem” fericiți, dar nu suntem, Irina îți sare în ajutor cu poveștile ei vindecătoare. Când mă simt neliniștită sau blocată recitesc două-trei povești din cartea ei și inima îmi revine la loc! Irina îmi reamintește de fiecare dată că totul depinde doar de mine și de alegerile pe care le fac. Aleg să fiu fericită. ACUM!  

Loredana Vrednicu

Make-up and Nail artist, Lore Luxurious Life